Play Close

Tim hostesa agencije M2Communications na Sajmu automobila 2017.

03.04.2017

 

Preko osamdeset hostese agencije M2Communications angažovano je na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila za štandove deset brendova: BMW, MINI, BMW Motorrad, Honda, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Jeep i Fiat Proffesional. Najveći broj hostesa, ukupno 42, podržalo je nastup i ulepšalo štand kompanije Delta Motors.

 

 

 

Jelena Đorđević sa Jeep štanda, ponela je ove godine titulu Mis Sajma Automobila.

 

 

Agencija vodi tim od preko 2.000 hostesa, promotera i modela, a bazu čini tim iskusnih, posvećenih, veštih, energičnihi pouzdanih devojaka i mladića koji trenutno rade za brojne inostrane i domaće brendove. U zavisnosti od potreba, klijenti mogu izabrati  promotere i hostese koji će na profesionalan način komunicirati i vizuelno biti u skladu sa imidžom svakog brenda.

 

M2C Models je ogranak agencije M2Communications koji pruža usluge selekcije, angažmana, obuke i koordinacije hostesa i promo timova u zemlji i inostranstvu. M2C Models sarađuje sa profesionalnim modelima i manekenima i zadužen je za produkcija modnih događaja, foto editorijala, kataloga i reklamnih kampanja.

 

 

Rolls-Royce prvi put zvanično predstavljen u Srbiji

Agencija M2Communications je imala čast da organizuje prvi Rolls-Royce event u Srbiji za klijenta Rolls-Royce Motor Cars München.

Button arrow
Read More

„Experience“ kao jedan od ključnih elemenata marketing komunikacija

Naš strateški pristup je baziran na miksu tzv. 4E: „experience, engagement, exclusivity, emotion“, koje u kombinaciji sa autentičnim kreativnim i naprednim produkcijskim rešenjima daju odlične rezultate.

Button arrow
Read More

Agencija M2C postala partner Microsoft-a na globalnom projektu za Office 365

Microsoft Singapur izabrao je agenciju M2Communications za partnera u koprodukciji Office 365 videa namenjenih Telenoru.

Button arrow
Read More