X
SRB

PREMIJERA
MERCEDES‑BENZ S‑KLASE


MERCEDES-BENZ

PREMIJERA
MERCEDES-BENZ
S-KLASE


MERCEDES-BENZ SRBIJA I CRNA GORA

Premijerno predstavljanje novog modela Mercedes-Benz S-Klase održano je u elitnom prostoru Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu, za sto odabranih zvanica.

Koncept, jednog od produkcijski najzahtevnijh događaja ikada održanih u Srbiji, zasnovan je na bogatom istorijatu S-Klase i motivu stvaranja tehnološki najnaprednijeg automobila današnjice. Posebno za ovu priliku foaje JDP-a, u kome su dočekane zvanice, transformisan je u jedinstvenu galeriju istorije Mercedes-Benz brenda i S-Klase.

Gosti su tokom koktela dobrodošlice uživali u muzici vodeće srpske violinistkinje Tijane Milošević i gudačkog kvarteta, a nakon toga u magičnom mjuziklu i majstoru ceremonije, Draganu Vujiću-Vujketu, koji ih je vodio kroz zanimljivu istoriju najluksuznijeg modela Mercedes-Benz brenda. Spektakularnom finalnom scenom pod nazivom “Vizija automobilske budućnosti” predstavljeno je futurističko stvaranje najboljeg automobila na svetu. Veliko finale predstavljao je performans koncipiran iz tri celine koje su u sebi nosile jasnu i snažnu simboliku: “Uzdizanje zvezde”, “Inženjeri budućnosti” i “Dolazak”.

Projekat je osvojio Zlatno Priznanje UEPS-a za 2013. u kategoriji "Event" projekat brend/proizvod/usluga.

M2C je tim talentovanih profesionalaca koji uvek imaju jedinstvenu ideju i jasnu viziju. Zadovoljstvo je sarađivati sa ljudima koji idu u korak sa svetskim trendovima i rešavaju izazove sa velikom lakoćom. Zato i jesu najbolji u svom poslu.

Milan Gromilić, koreograf i solista Pozorišta na Terazijama

POGLEDAJTE OSTALE PROJEKTE