X
SRB

Hublot event Porto Montenegro

U četvrtak 19. jula, spektakularnim događajem na bazenu Porto Montenegro Yacht Club-a, predstavljeno je strateško prartnerstvo kompanija Hublot i Adriatic Marinas Porto Montenegro. Idejno rešenje i produkcija događaja povereni su agenciji M2Communications.

Ricardo Guadalupe, generalni direktor Hublot-a i David Margason, generalni direktor Porto Montenegra, ozvaničili su partnerstvo u okviru koga švajcarski luksuzni brend postaje oficijelni časovnik superjaht marine i jaht kluba Porto Montenegro.

Na događaju za oko 120 odabranih zvanica, predstavljen je i novi model Classic Fusion Chronograph Porto Montenegro.

Gospodin Gudalupe i gospodin Margason pokrenuli su laser šou kao najavu za dolazak drona koji je nosio novi model Hublot časovnika. Dinamičan šou pod koreografskom palicom Milana Gromilića predstavljao je svojevrsno iznanađene za sve zvanice. Parkour perfomeri, koji su sve vreme bili skriveni među gostima, započeli su scensko-vizuelni spektakl kome se pridružila grupa baletskih igrača.

Kraj performansa obeležilo je postavljanje novog Hublot modela na površinu bazena, čime je kreirana simbolična veza između časovnika, jahtinga i marine Porto Montenegro.