X
SRB

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope održan u Beogradu

Samit100 jedan je od najvećih regionalnih poslovnih događaja i inicijativa, a na jednom mestu okuplja više od sto eminentnih poslovnih lidera, iz zemlje i inostranstva, kao i brojne istaknute političke ličnosti i predstavnike medija sa regionalne scene.

Kreativni koncept i kompleksna organizacija dvodnevne konferencije u hotelu Hyatt povereni su agenciji M2Communications, pri čemu je ambijent Kristalne dvorane u potpunosti transformisan postavkom konferencijske bine impozantnih dimenzija - dužine preko 26 metara. Postavka je kombinovana sa LED tehnologijom, pažljivo osmišljenim animacijama i 3D efektima, dok je za potrebe Hard Talk panela postavljena nova bina, pozicionirana centralno u prostoru.

Učesnici panela imali su priliku da u pauzama posete virtuelnu izložbu nedavno renoviranog Narodnog muzeja i uživaju u delima najvećih domaćih i stranih umetnika, koristeći jedinstvenu platformu pod nazivom VR All Art.

Pored konferencijskog dela, M2C tim bio je zadužen i za osmišljavanje koncepta Unexpected Gala Dinner at Secret Location, sa idejom da se svim učesnicima Samita pruži nesvakidašnje i mistično iskustvo na lokaciji koja je čuvana u tajnosti. Prostor Akacia Open Concept, ušuškan u zelenilu nadomak Beograda, poslužio je kao idealno mesto da se učesnici na par sati odvedu u svet izvan mašte i vremena.

Zvanice su na samom dolasku sačekali atraktivni performansi sa vatrom, zanimljivi „storytelling“ putokazi i specijalna laboratorijska stanica sa novom formulom koktela. Podizanju atmosfere u čudesnoj staklenoj kocki prostora Akacija Open Concept, doprineli su elementi poput laser show-a, efekti suvog leda, moderni Buugeng i LED performansi, kao i nastup poznatog domaćeg jazz benda „Alex & The Fergusons“.