Play Close

The 8 X-perience

29.09.2018

 

Automobil na čiji su povratak mnogi čekali 20 godina, pojam sportskog luksuza, nova BMW Serija 8, predstavljena je na ekskluzivnoj prezentaciji najpoznatije automobilske porodice iz Bavarske. U cilju kreiranja potpunog brend iskustva pretvorili smo ambijent Golf Kluba Beograd u jedinstveni BMW paviljon, kombinujući premijum brending sa svetlosnim instalacijama i luksuznim detaljima.

 

Zvanicama se ispred kompanije BMW obratio gospodin Feisal Meeadul i sa prisutnima podelio novosti kada je u pitanju Premium to luxury koncept brenda, sa posebnim fokusom na sportskog džentlmena – Seriju 8.

 

 

Serija 8 nije bila jedina zvezda događaja koji je okupio oko 200 zvanica. Predstavljen je i novi model BMW X4, kao i prvi VR konfigurator vozila. Poseban doživljaj predstavljala je pretpremijerna close room prezentacija čuvenog The Boss-a, novog modela BMW X5, koji će svoju zvaničnu premijeru imati na predstojećem Auto salonu u Parizu.

 

„From Storytelling to Storyliving“ – Business & Luxury Magazine

Moderni događaji pružaju iskustva za sva ljudska čula, sa ciljem što efikasnijeg i dubljeg povezivanja pojedinca sa određenim brendom. Koncept „from storytelling to storyliving“ predstavlja jedan od osnovnih kreativnih principa kojim se vodi agencija M2Communications.

Button arrow
Read More

„eXpedicija na Mars“ je najbolji B2B & B2C event nove Evrope!

„eXpedicija na Mars“ i M2C tim osvojili The Best Event Award of New Europe na Conventa Crossover festivalu u Ljubljani.

Button arrow
Read More

„eXpedicija na Mars“ agencije M2Communications u finalu Conventa Best Event Award

Projekat „eXpedicija na Mars“ kreiran povodom predstavljanja novog BMW X3 modela, našao se u finalu prestižnog regionalnog takmičenja za najbolji event – Conventa Best Event Award.

Button arrow
Read More